Higgyen a saját szemének (Tomasov+Albit) levásárlási garancia 

Ha az alábbi feltételek teljesülnek és ennek ellenére sem lesz nagyobb a termésátlaga a kontroll parcellához képest a kísérleti parcellán 325 kilogrammal hektáronként, akkor vállaljuk, hogy duplán levásárolhatja az állománykezelésre megvásárolt Albit árát.

Miért 325 kilogramm hektáronként?

Mert a kétszeri állományos növényvédelemi kezelés költsége és az Albit ára hektáronként 323 kilogramm termény árának felel meg, ha a KSH által közölt takarmány kukorica 2018-as felvásárlási átlagárával számolunk.

Jól gondolja! Annak ellenére, hogy az Albitot a gyomirtó szerekkel együtt ajánlatos kijuttatni – azaz az egyik növényvédelmet mindenféleképpen végrehajtaná –, ennek ellenére az ígért terméstöbbletnél nem csak a növénykondicionáló árával kalkuláltunk!

Nagyon lényeges! Minimum 20 ha vetésterület esetén élhet levásárlás lehetőségével, abban az esetben ha az alábbi feltételek teljesíti:

 • Előre jelzi felénk a 06 30/471-9874 telefonszámon vagy a farkas-csamango.tamas@agromag.hu e-mail címen, hogy élni szeretne a kísérlet lehetőségével.
 • A honlapunkon keresztül az árajánlatkérés űrlapot kitöltve, vagy az előző pontban megadott elérhetőségek egyikén kér árajánlatot az Albittal kezelt Tomasov kukoricára és az Albitra.
 • Az árajánlatban szereplő kondíciókat elfogadva megrendeli a kísérlethez szükséges mennyiséget az Albittal kezelt Tomasovból és a felülkezelésre szánt Albitból.
 • Egybefüggő, minimum 20 ha területre vet Albittal csávázott Tomasov kukoricát, amit feloszt két részre, amiből az egyik kontroll, a másik kísérleti terület lesz.
 • Vállalja, hogy folyamatosan közli a fent megadott elérhetőségek egyikén a termesztéstechnológiával kapcsolatos adatokat (pl.: vetés helye, elővetemény, talajművelés, hektáronként vetett vetőmag, tápanyag-utánpótlás, növényvédelem), a munkaművelet elvégzése után 5 munkanapon belül.
 • Az Albitot állományos kezeléssel kijuttatja a kísérleti területre 40-50 ml/ha dózisban két alkalommal az alábbiak szerint:
  • első alkalommal a kukorica 3 leveles koráig 300-350 l/ha-os permetlé mennyiséggel,
  • második alkalommal a kukorica 6-7 leveles korában 200-250 l/ha-os permetlé mennyiséggel.
 • A betakarítás során vállalja, hogy a kísérleti és a kontroll parcellát külön kezeli, külön mérlegeli a területekről beérkezett terményt, valamint mindkét területről a termésátlagokon felül közöl betakarításkori nedvességi adatokat is. A tervezett betakarítást előre jelzi a fent megadott elérhetőségek egyikén, hogyha szükségesnek találjuk, akkor részt tudjunk venni a betakarításon.

A megadott adatok kezelése az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően történik.