Kukorica legjeink

Eric FAO 340

Intenzív kezdeti fejlődésű, remek szárazanyag-beépítésű kukorica, mely a korai virágzása révén a legtöbb évjáratban sikerrel elkerüli az aszályt. 

 

 

TIPP

Az optimális vetésidő elején elvetve a vetésszerkezetben jól használható az őszi vetésű növények előtt. 

 

 

 

Salonta FAO 360

Az országban mindenütt megbízhatóan termelhető, korszerű, nagy termőképességű hibrid. Kísérleteink szerint az egyik legjobb évjáratbiztonsággal rendelkező kukoricánk.

 

TIPP

Bátran ajánljuk a korai éréscsoport elején érő kukoricákat kedvelőknek, mert a kedvezőbb terméspotenciálja mellett némileg jobb a vízleadása a legkorábbi kukoricánknál. 

 

 

 

Magdolna FAO 380

Kiemelkedő terméspotenciállal rendelkező hibrid, ami megállja a helyét az ország minden termőhelyén. Intenzív körülmények között mutatja meg leginkább a tudását, de megfigyeléseink alapján szélsőséges körülmények között is képes felülmúlni a versenytársakat.

 

TIPP

Az odafigyelést kiemelkedő termésátlaggal hálálja meg.

 

 

 

 

Tomasov FAO 420

A 2016-os évben a bemutatósorainkban kiemelkedett a termőképességével és a legjobb helyen zárt a kukoricáink között. A számításaink alapján 2017-ben a leggazdaságosabban termeszthető hibridünk lett. 

TIPP

Mély és kiterjedt gyökérrendszerének köszönhetően remekül hasznosítja a vizet és a tápanyagot, ezért intenzív körülmények között rendkívül jó eredmények érhetők el vele.

 

 

 

 

Jennifer FAO 450

Igen korán vethető hibrid. A hideg talajt jól viseli, de levegőtlen, túlzottan vizes talajba ne vessük, mert akkor kelése hiányos, a kezdeti fejlődése vontatott lesz. Korán elvetve rendkívüli termésátlagra képes.

 

TIPP

Kihasználva a korai vethetőségét, széthúzhatóvá válik a vetéshez kapcsolatos tavaszi munkacsúcs. 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.